Politica de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

La prioritat de ElClubWeb és garantir la Privacitat i Seguretat de la Informació transferida pels Usuaris Registrats (“usuari”). En aquest sentit, la ElClubWeb farà TOTS ELS Esforços paràgraf Garantir la protecció de la privacitat dels Usuaris al lloc www.ElClubWeb.com ja Que Té Una Política de cap Participació A La Pràctica de la venda o l’Intercanvi de Dades Personals amb Tercers multes paràgraf Promocionals.
No obstant això, www.ElClubWeb.com així ho especifica, recopila, utilització i REVELA Informació d’identificació personal Assolir Cal fer Per Els multes descrits En Aquesta política de privacitat. Utilitzant el www.ElClubWeb.com Lloc, l’usuari reconeix i accepta this reunió, Tal Com es descriu una Continuació.
El www.ElClubWeb.com lloc es reserva el dret de modificar this Política de Privacitat en qualsevol moment. Tots els canvis seran informats a Través de nostres Vehicles Oficials de Comunicació amb l’usuari del la del que permanència a El Sistema, Demostra Que aquesta d’acord amb els realitzats Canvis.

 

1 – Registre
El Propòsit de la www.ElClubWeb.com Lloc paràgraf permetre Que L’usuari Introduïu voluntàriament la vostra informació és facilitar la navegació del lloc www.ElClubWeb.com i l’ús dels seus Eines. El pro – Activitat de l’usuari paràgraf Assignar les Dades SIGNIFICA Que el Vol Ser beneficiat amb les Eines www.ElClubWeb.com i accepto els Termes de privacitat.
Convertir-se en usuari Per a un, El Primer Pas és Fer Que el seu registre en el Que El Client ha de completar els Camps del formulari requerits.
Informació addicional Es pot col·locar ja Durant mar el registre, Com la Preferència de l’ONU usuari de Temps Després de switch to Do personal i el seu Perfil d’Empresa. Entre les Possibilitats d’informació, Millorar la Direcció de Correu electrònic de l’usuari no es mostrarà una Altres Usuaris.
L’usuari té dret a accedir, modificar, rectificar i ELIMINAR les Dades del mateix quant a la seva decisió d’haver-se Convertit en usuari de l’ONU. Si l’Actualització de l’Usuari QUALSEVOL www.ElClubWeb.com Informació POT GUARDAR Una còpia de la Informació prèvia proporcionada per EL EN nostres Arxius i Documentació Sobre l’Ús del Sistema.
Per Canvis Més significatius, el www.ElClubWeb.com Lloc utilizació Una clau de xifrat i Protocols de confirmació 01:00 Través de Correu electrònic.

 

2 – La Informació recopilada per personal www.ElClubWeb.com
El www.ElClubWeb.com Lloc es utilització d’Aplicació “cookies” (Dades A El Ordinador de l’usuari) paràgraf permetre la seva correcta del identification, portal i Millorar la Qualitat de la Informació Que S’ofereix en Do Pels Usuaris. El ÚS regulars de les galetes És Una Pràctica acceptable en la indústria, ja que permet l’emmagatzematge d’informació Important, com, per exemple, l’usuari ACCEDA un Los Mateixos en www.ElClubWeb.com, que mes tard es va presentar contingut ONU repetida o antiquat . Si La voluntat no és la de l’usuari paràgraf rebre les cookies o vulguin La Mateixa notification prèvia els abans de la seva USO, programat Ser Ha, opció al seu, seu navegador web (Navegador Web) Amb Aquestes OPCIONS si el teu navegador recurs disponible.
A més de la Informació proporcioni Que personal, El Lloc www.ElClubWeb.com Té La Capacitat Tecnològica paràgraf Demanar una altre Informació tècnica Com la Direcció de l’usuari del Protocol d’Internet, el Sistema Operatiu del Ordinador, tipus de navegador i la Direcció de les pàgines web de Referència.
Com HEM DIT anteriorment, www.ElClubWeb.com no proporcionen Tercers LA INFORMACIÓ de l’usuari pecat l’Autorització prèvia de la Mateixa, amb Excepció dels Casos en què estan obligats a respondre per les presses o Preguntes del Govern, o en els casos en què , de bona fe, www.ElClubWeb.com Entendre la del que Divulgació és Necessària paràgraf responedor 1 les afirmacions de Que El contingut Presentat en el lloc infringeix Drets de Tercers Que És Necessari Per La protecció i els Drets, Propietats i / o www.ElClubWeb pis, .com, Membres del SUS i / o el públic en general.
El www.ElClubWeb.com lloc POT, una discreció Do, FER ÚS DE LA INFORMACIÓ emmagatzemada En les seves bases de dades, com es descriu anteriorment, per Raonable Període de l’ONU, el pecat exceed els Facilitats Requisits Legals o Limitacions, Disputa paràgraf resoldre any, Problemes Solucionar i Garantir els Drets de www.ElClubWeb.com, Asi Com els Termes i Condicions d’this Política de Privacitat.
El www.ElClubWeb.com també Lloc, una discreció seva, examinar · La Informació emmagatzemada En les seves bases de dades per identificar una Usuaris amb múltiples Identitats o àlies paràgraf i jurídic / o direction seguretat. En altre cas, si www.ElClubWeb.com es Requereix per llei, o Ordre judicial Un altre Procés legal de fer pública qualsevol informació personal de l’usuari, sense tipus a COOPERAR amb Estós Agents. De this Manera, 1 Través d’Est Instrument, l’usuari autoritza www.ElClubWeb.com 1 REVELAR this form paràgraf personal Complir amb les finalitats anteriorment indicats.

 

3 – El Permís paràgraf www.ElClubWeb.com Processar Informació del usuari
La Informació proporcionada per l’usuari i gravat causa de la utilització del Sistema (EXCEPTE el contingut dels missatges Personals) servirà d’entrada Com paràgraf LA INFORMACIÓ Sobre el Mercat de mapeig i La Formació www.ElClubWeb.com Estadístiques. A través del registre, la USO i similars subministrament d’informació a la www.ElClubWeb.com Lloc, Usuari Accepta deliberadament les Condicions d’USO i condicions de la Política de privacitat en el ÚS de la vostra informació.
La Informació proporcionada per l’usuari Que Ho Fa Objectius d’identificació Fer paràgraf personal dels Usuaris www.ElClubWeb.com relacionen MILLOR Amb Els altres. Informació addicional recopilada per www.ElClubWeb.com Mitjançant l’Anàlisi de la navegació de Cada usuari i no es converteixi d’identificació personal (Com la navegació per defecte, EXEMPLE PER) fill Propietat Exclusiva de www.ElClubWeb.com Que poden utilitzar this form la Que millor forma consideri apropiat.
: A més, LA INFORMACIÓ proporcionada es utilizació paràgraf: GESTIONAR El Compte de l’usuari paràgraf Personalitzar Més i Més Serveis; i Comunicar Notícies i Actualitzacions.
Però www.ElClubWeb.com Socis poden transmetre Missatges a Través de la Tecnologia de opt-in.
L’usuari Té El Dret de cap Acceptar Estós Termes i PROCEDIR a l’Eliminació de Les seves Dades, but l’Eliminació de Dades sense aire Funciona Caràcter retroactiu, és Dir, les Accions Anteriors 1 this decisió Romandre emmagatzemat i utilitzat d’acord amb Els interessos de www .ElClubWeb.com.
En Aquest SENTIT, bloquejar paràgraf El seu Compte en www.ElClubWeb.com Través de la configuration o Administradors Sol·licitud d’Establiment del Lloc per Correu electrònic [email protected]

 

4 – Obligacions de l’usuari
El Deure de l’usuari d’obeir els Presents Condicions d’ús i la Política de Privacitat, que INCLOU el respecte a la propietat intel·lectual d’Altres.
L’Usuari no ha de realitzar la Descàrrega, càrrega o més qualsevol forma de Difusió de materials o el Caràcter violent de la Informació, ofensiu, racista o xenòfob o més qualsevol persona que viola L’Esperit i els Objectius de www.ElClubWeb.com i la seva comunitat d’Usuaris.
L’usuari no ha de proporcionar la www.ElClubWeb.com i / o QUALSEVOL altra Informació de l’usuari que creu Que nociu mar paràgraf seva persona, professional o social.

 

5 – Usuaris Menors
. L’usuari ha de tenir la Capacitat legal subscriure paràgraf i Tenir 18 anys. No permetrà donar d’alta una dels Usuaris d’Internet Menors de 18 anys.

 

6 – Canal de Comunicació amb l’Usuari
Si l’usuari Té una pregunta o suggeriment Sobre www.ElClubWeb.com, enviar POT electrònic Correu ONU [email protected], Parli directament amb Nosaltres 1 Través xatejar en línia ara instal·lada al nostre de lloc o per Skype.
Tota la Informació continguda en aquest Lloc this protegit per les lleis que regeixen els Drets d’Autor, Drets d’Autor, Marques, Patents i signes distintius. La Reproducció de la Informació continguda en aquest Lloc Només Se pot Fer amb l’autorització expressa de Nostra Empresa.

 

Copyright © 2015 ElClubWeb
Prohibida la seva reproducció total de l’o parcial.