ElClubWeb.com

ElClubWeb.com podràs trobar tot el que necessites per a la presència de la teva empresa a internet.

Podràs tenir en un sol lloc i sota la mateixa direcció, serveis Informàtics, Serveis Web, Disseny, Publicitat i poder imprimir a preus molt competitius tota aquesta publicitat.

Treballem els tres tipus de serveis: Tecnològic, Creatiu i Físic.

Amb més de 20 anys d’experiència en diferents sectors, som un conglomerat d’empreses que s’uneixen per assolir el compromís amb tots els autònoms i empreses, de donar una alta qualitat a un preu accessible per a tots.

El creixement de les empreses esta directament relacionat amb la qualitat i quantitat de publicitat que desenvolupen. Avui en dia la presencia, a internet és no només important sinó imprescindible, cada cop més el client ja no és aquell que passeja pel carrer i de sobte compra alguna cosa (venda impulsiva) ni aquell que surt a voltar per a comprar un producte concret i busca el millor preu ( venda programada), actualment tota aquesta selecció es realitza en l’ordinador personal, tableta o mòbil, des de casa i normalment prenent la decisió basant-se en la imatge de l’empresa i amb la informació obtinguda a internet.

Per aquest motiu ElClubWeb.com,  neix per obtenir totes, les avantatges de coordinació i desenvolupament sota una mateixa direcció i orientació professional, el nostre equip multidisciplinari et donarà els resultats que busques.

Posted in:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *