Fotografia 360

Fotografia 360

DESCOBREIX LES VISITES VIRTUALS AMB GOOGLE BUSINESS VIEW

Google Bussiness View es un servei creat per Google i oferit per Tdb Connection per a potenciar la seva presencia online a partir de un recorregut virtual de 360º (Tour Virtual) amb la tecnologia de Street View de Google. Es un perfecte complement al servei gratuït de Google My Business.

El recorregut virtual es un seguit de fotografies panoràmiques de 360º, també anomenades esfèriques, que enllaçades entre si formaran un Tour Virtual, en el que l’espectador farà una inmersió total en alló que està veient, ja que es podrà explorar, moure i interactuar a l’interior i exterior del seu establiment, negoci o lloc d’interés (parc, museu, etc.)

El recorregut virtual o Tour en 360º transmiteix als clients transparencia, veracitat, confiança i seguretat per a la contratació dels seus serveis o adquissició dels seus productes.

Tdb Connection compta amb fotógrafs certificats per Google com a Fotògraf de Confiança a través del programa Trusted. S’ha rebut la formació i orientació necessaries de Google per crear recorreguts virtuals per als seus negocis a través del Business View.

El servei de Tour Virtual també inclou fotografies estàtiques amb qualitat profesional publicitaria, que es podrà utilitzar en varis suports com folletons, flyers, cartells, anuncis, en la web, etc., que ajudaran a visualitzar millor el servei i qualitat de la seva empresa i negoci.

T’interesa? Demana cita avui mateix.

Pots tindre el teu negoci a Google Business View amb Tdb Connection.

AUGMENTA LA TEVA VISIBILITAT

Invita als teus clients a veure l’interior de la teva empresa a través de les imàtges del Street View en Google Maps.
Escollir un restaurant, hotel o negoci de confiança no es gens fàcil. Amb un recorregut virtual augmentarà la confiança dels consumidors envers la seva empresa abans d’anar personalment.
Aquells usuaris que han consultat una fitxa durant el transcurs del seu recorregut virtual tenen el doble de probabilitats de fer una reserva en aquella ubicació (segons fonts de Google). En concret, hi ha un porcentatge del 130% entre els usuaris de 18 a 34 anys facin aquesta reserva després de realitzar el recorregut virtual.
PRESSUPOST SEMPRE A MIDA

El preu sempre es basa en el nombre de fotografies en 360º o esfériques que es necessiten per realitzar el tour virtual adequadament per que la visita quedi perfectament integrada en Google Street View.
Per poder oferir un preu per a la seva visita virtual necessitem dades concretes del negoci per tal de poder ajustar al màxim el pressupost tenin en compte varis factors:
• Els metres quadrats del establiment o instal.lacions, i quants obstacles (columnes, etc.)
• Si hi han varies plantes
• Si es té ja perfil en Google+, si està verificat per Google, si té web.

Amb aquesta informació i un cop revisada la seva preséncia a internet, podrem fer un pressupost basat amb les seves necessitats i al millor preu.

QUE INCLOU LA VISITA VIRTUAL?

Un cop realitzada la sessió fotogràfica en el seu establiment obtindrà:
• Creaciò dels panorames 360º i la corresponent publicació del Tour Virtual en Google Street View.
• Revisió de les seves dades en Google+ i Google My Business per tal de millorar la seva presència a la web de manera orgànica.
• Generació del codi HTML per poder insertar a la seva propia web i xarxes socials el Tour Virtual.
• De 10 a 20 fotografies profesionals de les seves instal.lacions o productes.
• La propietat de totes les fotografies per sempre i sense restriccions.
• Creació de codi QR/Bidi per l’accés directe a la visita visrtual desde diferents dispositius.
• En un únic pagament, sense quotes ni despesses adicionals.